mandag 2. februar 2015

Verdens Beste med en twist

Jeg er en ihuga fan av kaker, finner en oppskrift og gjør litt endringer her og der, prøver meg frem og voila...en ny kake ser dagens lys. Denne kaka som jeg legger ut her, er det nok mange som har lagd, som min mor så kjekt sier " er ikke lov å kalle den verdens beste når man tøkler sånn med oppskriften" Men folkens, denne kaka fortjener uansett verdens beste fra meg, for det er litt "to die for cake" Kan ikke gjøre feil med denne, og de som har nøtteallergi applauderer deg for den.

Da forespørsel fra Modern House kom om å lage en kake til et nytt kakefat, så var det ikke vanskelig å si ja, kaka ble lagd og justert ikke bare en og to ganger, men hele tre ganger måtte til før oppskriften var perfekt til størrelsen på kakefatet.
Kaka ble tatt bilde av og vist fra alle sine beste sider, og lykken for alle kollegaer da vi kunne sprette den til lunchen senere den dagen.
Og jeg...vel..jeg har jo fått kaka mi på eska jo :) Så stolt :)
Denne kaka ble selvsagt overøst med bær til ære for foto, normalt kan man jenke seg litt her, jeg har lagd den flere ganger etter dette, både med smeltet sjokolade over bærene, men dog bare med ekstra vaniljekrem og smeltet sjokolade. Man kan simpelthen ikke gjøre feil her.


Oppskriften

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar